refinaryrig
Mohammad Reza Ghodsi<br><br><div class='font12'>(دکتر محمد رضا قدسی)</font>

Mohammad Reza Ghodsi

(دکتر محمد رضا قدسی)


دانش آموخته دکتری برق قدرت، شرکت مدیریت تولید برق اهواز- نیروگاه رامین

موقعیت: اهواز
گروه های کاربری: عضو عادی
رزومه

تحصیلی
کاردانی الکتروتکنیک از دانشگاه آزاد اسلامی واحد سما اهواز (1386 تا 1388)
کارشناسی شبکه های انتقال و توزیع از دانشگاه مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خوزستان (1389 تا 1391)
کارشناسی ارشد برق قدرت از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد (1392 تا 1394)
دکترای برق قدرت از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد (1395 تا 1403)

پایان نامه ها
پایان نامه کارشناسی : "تنظیم کننده خودکار ولتاژ(AVR)تحریک ژنراتور نیروگاه رامین اهواز" (1391) در دانشگاه مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خوزستان
اساتید راهنما: احمد حبیبیان
پایداری سطح ولتاژ و فرکانس نامی در سیستم های قدرت الکتریکی از مهمترین چالش های مهندسان کنترل و ابزاردقیق و همچنین برق در نیروگاه ها می باشد. هرگونه ناپایداری در این دو پارامتر مهم بر عملکرد ژنراتور تأثیر خواهد گذاشت. از این رو، کنترل کننده ها برای یک وضعیت کاری خاص تنظیم شده و نسبت به تغییرات بار و هرگونه اغتشاش، سریعترین پاسخ ممکن را انجام می دهند تا مقادیر پارامترها در محدوده مجاز قرارگیرد. در این پایان نامه تحلیل پایداری برای پایدارساز سیستم قدرت( PSS) ، در نیروگاه رامین اهواز ارائه گردیده است. از آنجا که با انتخاب کنترلر مدرن و هوشمند می توان عملکرد سیستم را بهبود بخشید، تلاش شده است تا تنظیم کننده خودکار ولتاژ ژنراتور (AVR) استاتیکی مدل UNITROL 5000 ساخت شرکت ABB سوئیس در سیستم تحریک ژنراتور نیروگاه نصب شود تا بتواند در کمترین زمان ممکن نسبت به رفع اغتشاشات فرکانسی و کنترل ولتاژ عملکرد مطلوب و بهینه داشته باشد. با بکارگیری و نصب سیستم تنظیم‌کننده ولتاژ خودکار (AVR)، به صورت همزمان تنظیم فرکانس بار و کنترل ولتاژ بهینه انجام می شود. با توجه به نتایج بدست آمده و مقایسه پاسخ های سیستم های قدیمی و استاتیکی نسبت به UNITROL 5000 برتری و اثربخشی سیستم دینامیکی مدرن نصب شده اثبات می گردد.
پایان نامه کارشناسی ارشد : "ترکیب انرژی خورشیدی و سیستم های برق اضطراری بدون وقفه (UPS) با مبدل های الکترونیک قدرت" (1394) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
اساتید راهنما: عباس شیری
امروزه در بازار کاملاً رقابتی برق از دست دادن هر لحظه از زمان یا قطع شدن ارتباط، ضررهای مادی زیادی را برای شرکت‌ها به وجود خواهد آورد. قطع برق معمولاً یکی از عوامل ایجاد این وقفه است که به دلایل مختلفی نظیر کاهش عرضه توسط تامین کننده در ساعات پر ترافیک، شرایط آب و هوایی سخت یا خرابی در تاسیسات محلی و سراسری صورت می گیرد. محدود شدن انرژی های فسیلی و نیاز روز افزون به انرژی های تجدید پذیر از یک طرف و داشتن یک سیستم برق اضطراری قابل اطمینان از طرف دیگر، ضرورت وجود سیستم هایی که بطور همزمان قادر به برآوردن این دو هدف باشند را بیش از پیش نشان می دهد.
لذا در این پایان‌نامه امکان ترکیب انرژی خورشیدی و سیستم‌های برق اضطراری بدون وقفه (UPS)، با استفاده از مبدل‌های الکترونیک قدرت توسط شبیه‌ سازی در نرم‌افزار Matlab مورد بررسی قرار گرفته است. با اتصال این دو سیستم، استفاده مداوم و همیشگی بار الکتریکی در بخش سیستم‌های قدرت از انرژی خورشیدی برآورده خواهد شد. اجزاء اصلی سیستم ترکیبی مورد نظر شامل مبدل AC_DC، باتری، مبدل DC_DC و انواع بار که به صورت موازی به سیستم متصل می شوند بصورت جداگانه جهت طراحی و شبیه سازی سیستم نهایی مدل شده اند و پاسخ جریان بخش‌های مختلف شامل مبدل‌ها ، باتری ، پانل خورشیدی و بار در حالت‌های بی باری، با و بدون پانل خورشیدی و ... به عنوان پاسخ‌های سیستم استخراج و مورد تجزیه و تحلیل واقع شدند.
نتایج شبیه سازی به وضوح نشان می‌دهد که ترکیب انرژی خورشیدی با سیستم های UPS امکان پذیر بوده و مطالعات فنی لازم جهت ساخت یک سیستم نمونه به منظور ارزیابی تاثیر افزودن انرژی خورشیدی در پارامترهای کلیدی سیستم UPS را فراهم می‌آورد.
پایان نامه دکترا: "بهبود پایداری ریزشبکه ها با استفاده از کنترل اینرسی مجازی توسط شبکه های عصبی عمیق و روش سنتز میو " (1403) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد
اساتید راهنما: علی رضا توکلی، اساتید مشاور: امین سامان فر
در سال های اخیر، با نفوذ منابع انرژی تجدیدپذیر در سیستم های قدرت، توان الکتریکی توسط ژنراتورهای غیر سنکرون تولید می‌شود که در ساختار آن ها از ادوات الکترونیک قدرت استفاده شده ‌است و همانند ماشین سنکرون معمولی دارای اینرسی نیستند. در نتیجه، نوسانات فرکانس شبکه را نمی ‏توان به طور موثر میرا کرد و بنابراین، پایداری سیستم قدرت به طور جدی تهدید می‌شود. یکی از راه های مؤثر برای غلبه بر این چالش می‌تواند، استفاده از اینرسی مجازی باشد که معمولا توسط کنترل‌کننده ژنراتور سنکرون مجازی انجام می‌شود. با این حال استفاده از کنترل کننده ژنراتور سنکرون مجازی منجر به غیرقابل قبول بودن پخش توان اکتیو گذرا، نوسانات توان اکتیو و نوسانات توان خروجی اینورتر در صورت بروز اغتشاش می‌شود. در این رساله، جهت غلبه بر مشکل ژنراتور سنکرون ‏مجازی، استفاده از یک کنترل کننده ژنراتور سنکرون مجازی مبتنی بر شبکه عصبی عمیق، ارائه می‌گردد که باعث افزایش اینرسی و بهبود پایداری دینامیکی ریزشبکه می‌شود. اثبات پایداری شبکه عصبی و همگرایی آن، بر پایه تکنیک پایداری لیاپانوف انجام شده‌ است. همچنین در یک ریزشبکه جزیره‌ای با منابع تجدیدپذیر، تغییر بار، نوسانات توان باد، اختلال در توان ‏تابش خورشیدی و از طرفی دیگر، پایین بودن اینرسی اینورترها، بر عملکرد حلقه کنترل فرکانس ثانویه، تاثیرمنفی می‌گذارند. برای مقابله با این چالش نیز، کنترل کننده اینرسی مجازی توسط روش سنتز‌میو،‏ می‌تواند کمبود اینرسی را در خوشه‌های ریزشبکه جزیره ای جریان متناوب جبران کند. ‏روش کنترل کننده اینرسی مجازی به عنوان یک مکمل برای جلوگیری از عدم تعادل توان در یک ریزشبکه، در حضور کنترل فرکانس بار سنتی به کار گرفته می‌شود و با استفاده از یک ضریب بهره مقاوم نسبت به عدم قطعیت‌های ساختاری، می‌تواند به عملکرد مقاوم دست یابد و افزایش مقدار اینرسی و افزایش میرایی ریزشبکه را فراهم نماید. با مدل سازی و طراحی کنترل کننده‌ اینرسی مجازی مبتنی بر شبکه عصبی عمیق، به میرایی نوسانات توان خروجی اینورتر و پخش مناسب توان اکتیو و مهار نوسانات حالت گذرا در ریزشبکه ها کمک می‌شود و همچنین با طراحی کنترل کننده اینرسی مجازی روش سنتزمیو، در راستای تنظیم بهینه و مقاوم ضرایب کنترل‌کننده عمل می¬شود و اثبات پایداری و عملکرد این روش، براساس مقدار تکین ساختار یافته انجام شده است. شبیه¬ سازی سناریوهای مختلف در این رساله در محیط نرم افزار MATLAB/SIMULINK صورت گرفته است. همچنین، برخی از سناریوها در محیط آزمایشگاهی به طور عملی شبیه-سازی شده اند و در نهایت صحت نتایج حاصل از پژوهش را به خوبی تایید می کنند.

مقالات
"نقش مبدل های الکترونیک قدرت در انرژی خورشیدی جهت پایداری شبکه" در سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک (1394)
سایر نویسندگان: عباس شیری
افزایش مصرف جهانی انرژی و همچنین اثرات مخرب افزایش تولید گازهای گلخانه ای و مسایل زیست محیطی از یک طرف و داشتن یک شبکه پایدار انرژی برق از طرف دیگر باعث شد که از مبدل های الکترونیک قدرت به عنوان، وسیله-هایی بسیار کاربردی و اجزای هوشمند مدیریت انرژی که همواره همراه سیستم های انرژی تجدید پذیر از جمله انرژی خورشیدی با راندمان بالا هستند، استفاده کنند. از آن جا که پانل های فتوولتاییک خورشیدی دارای راندمان پایینی بودند، با استفاده از مبدل های الکترونیک قدرت به حداکثر نقطه توان ماکزیمم(MPP) دست یافتند. همچنین به علت این که سلول های فتوولتاییک، ولتاژ مستقیم(DC) را تولید می کنند و برای مصارف کوچک کاربرد دارند، توسط مبدل های قدرت جهت مصارف صنعتی تبدیل به ولتاژ متناوب(AC) می گردند. تاکنون مدل های زیادی از شبیه سازی مبدل های الکترونیک قدرت در انرژی خورشیدی ارایه شده است که در این مقاله به یک سیستم نمونه می پردازد که توسط نرم افزار Matlab مورد بررسی قرار گرفته است. با استفاده از مبدل های الکترونیک ، پایداری شبکه در بخش سیستم های قدرت از انرژی خورشیدی برآورده خواهد شد. پاسخ جریان مبدل DC_DCو همچنین مبدل راکتیفایر AC_DC سیستم خورشیدی در حالت های بی باری، با و بدون پانل خورشیدی و ... به عنوان پاسخ های سیستم استخراج و مورد تجزیه و تحلیل واقع شدند
"پانل خورشیدی و ردیابی حداکثر نقطه توان (MPPT) جهت تثبیت ولتاژ شبکه" در دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی (1394)
سایر نویسندگان: عباس شیری
بحران جهانی انرژی از یک سو و آلودگی های محیط زیست از سوی دیگر باعث به وجود آمدن نگرانی مشترک جهانیشد. با توجه به این که تقاضای استفاده از انرژی الکتریکی به صورت مداوم در حال رشد است و سوخت های فسیلی درسال های آتی رو اتمام می باشند، از این رو محققان به انرژی های تجدید پذیر رو آوردند. نظر به این که انرژیخورشیدی، منبع پاک انرژی به شمار میرود و در سراسر جهان در دسترس می باشد، به عنوان راه حل قابل قبول برایرهایی از این بن بست به کار گرفتهشد. با توجه به این که تولید برق توسط فتوولتاییک (PV) به وسیله پانل خورشیدیصورت می گیرد و عملکرد آن ها به شدت تحت تاثیر تابش و دمای محیط است و بازده پانل ها پایین است، برای رسیدنبه ماکزیمم نقطه توان و جذب حداکثر انرژی، ردیابی حداکثر نقطه توان (MPPT) یک فرآیند حیاتی گفته می شود.همچنین شبیه سازی یک نمونه پانل خورشیدی با سیستم های فتوولتاییک در نرم افزار Matlab با هدف تثبیت ولتاژشبکه مورد بررسی قرار گرفته است.
"نقش ریز شبکه ها با استفاده از انرژی خورشیدی جهت قابلیت اطمینان شبکه" در دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی (1394)
سایر نویسندگان: عباس شیری
در خاموشی های سراسری بزرگ و حتی کوچک، باید منابع دیگری با قابلیت اطمینان بالا در نظرگرفته شود. بهترین گزینه در این حالت طراحی و ایجاد یک ریز شبکه می باشد. در یک شبکه بااستفاده از انرژی الکتریکی، می توان منبع دیگری را نیز به عنوان رزرو و مطمئن پیش بینی نمود و درنظرگرفت که از انرژی دریافتی شبکه بطور کامل مستقل باشد، ولی می توانند از ظرفیت منبع ثانویهایی استفاده نمود. در واقع باید نسبت به مدیریت بحران بطور ژرف و شگرف عکس العمل نشاندهد. تفکر ایجاد ریزشبکه ها با استفاده از انرژی خورشیدی در واقع یکی از راه حل های منبع مطمئنتامین انرژی الکتریکی می باشد. این شبکه در واقع از منابع گوناگون انرژی قابلیت تغذیه شدن را داراخواهد بود. ریز شبکه در واقع با مجموع منابع انرژی که بصورت یک پارچه در خواهند آمد ومدیریت می شوند به کار خود ادامه خواهد داد. در صورت بروز بحران، تامین کننده انرژیخورشیدی محل های اطراف خود تا شعاع چند کیلومتری از خود را، عهده دار می شود. هدف وتفکر این عنوان این است، تولید انرژی در هر محل و مصرف آن در همان محل باشد. استفاده ازسلول های فتوولتاییک خورشیدی و استفاده از باتری های ذخیره یا منابع برق بدون وقفه ( UPS )باعث ایجاد مدیریت یکپارچه منابع انرژی می شود. زمانی که انرژی الکتریکی مورد نیاز نخواهدبود، باتری ها و سیستم های UPS به ذخیره انرژی خواهند پرداخت. هدف از این مطالعه این استکه ریزشبکه ها باعث قابلیت اطمینان شبکه خواهند شدو استفاده از ظرفیت بهینه منابع انرژیخورشیدی در یک ریزشبکه به منظور تامین توان برای یک منطقه می باشد که هیچ گونه دسترسیبه شبکه سراسری ندارد. با مطالعه شرایط محیطی منطقه و با استفاده از سیستم های فتوولتاییک میتوان علاوه بر تامین برق پایدار ، قابلیت سیستم را افزایش داد.
"ترکیب انرژی خورشیدی و سیستم های برق اضطراری بدون وقفه (UPS) جهت بهبود کیفیت شبکه" در سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک (1394)
سایر نویسندگان: عباس شیری
امروزه در بازار کاملاً رقابتی برق از دست دادن هر لحظه از زمان یا قطع شدن ارتباط، ضررهای مادی زیادی را برای شرکت ها به وجود خواهد آورد. قطع برق معمولاً یکی از عوامل ایجاد این وقفه است که به دلایل مختلفی نظیر کاهش عرضه توسط تامین کننده در ساعات پر ترافیک، شرایط آب و هوایی سخت یا خرابی در تاسیسات محلی و سراسری صورت می گیرد. محدود شدن انرژی های فسیلی و نیاز روزافزون به انرژی های تجدید پذیر ز یک طرف و داشتن یک سیستم برق اضطراری قابل اطمینان از طرف دیگر، ضرورت وجود سیستم هایی که به منظور همزمان قادر به برآوردن این دو هدف باشند را بیش از پیش نشان می دهد. لذا در این مقاله امکان ترکیب انرژی خورشیدی و سیستم های برق اضطراری بدون وقفه (UPS)، در بهبود کیفیت شبکه با استفاده از مبدل های الکترونیک قدرت توسط شبیه سازی در نرم افزار Matlab مورد بررسی قرار گرفته است. با اتصال این دو سیستم، استفاده مداوم و همیشگی بار الکتریکی در بخش سیستم های قدرت از انرژی خورشیدی برآورده خواهد شد. پاسخ جریان بخش های مختلف شامل مبدل ها، باتری، پانل خورشیدی و بار در حالت های بی باری، با و بدون پانل خورشیدی و ... به عنوان پاسخ های سیستم استخراج و مورد تجزیه و تحلیل واقع شدند. نتایج به وضوح نشان می دهد که ترکیب انرژی خورشیدی با سیستم های UPS جهت بهبود کیفیت شبکه امکان پذیر بوده و مطالعات فنی لازم جهت ساخت یک سیستم نمونه به منظور ارزیابی تاثیر افزودن انرژی خورشیدی در پارامترهای کلید سیستم UPS را فراهم می آورد.
"بکارگیری ترانسمیتر یونیورسال PR ابزاردقیق در صنعت جهت قابلیت اطمینان سیستم" در دومین کنفرانس ملی رویکردهای نو در مهندسی برق و کامپیوتر (1395)

امروزه انواع مبدل های الکترونیکی ابزاردقیق در صنعت در سطح گسترده ای استفاده می شوند که تبدیل واحدهای مختلف را به یکدیگر در حوزه ابزاردقیق انجام می دهند. نظر به این که کانورترها یا مبدل های قدیمی بعد از گذشت سالیان سال دیگر جوابگوی سیستم های مدرن نمی باشند و مرتب با مسیله قطع شدن دستگاه ها همراه اند، در این شرایط حساس به کارگیری ترانسمیترهای یونیورسال یا PR جهت قابلیت اطمینان سیستم استفاده شد. به طور یقیقن می توان گفت که مشکل قطعی دستگاه مبدل های الکترونیکی کاملا برطرف شده و در جاهای مختلف می توان از کنتاکت های این وسیله که فوق العاده دقیق و سریع میباشد جهت قابلیت اطمینان سیستم به کار گیری شود.

"مطالعات خطاهای داخلی ترانسفورماتور جهت هماهنگی رله های دیفرانسیل و اساس کار آن ها در راستای حفاظت سیستم های قدرت" در چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک (1395)

ترانسفورماتورها یکی از مهمترین و گران ترین تجهیزات سیستم های قدرت می باشند و در واقع متناسب با میزان اهمیت آن ها، حفاظت خاص و منحصربه فردی باید برای آن ها اعمال گردد. انتخاب مناسب حفاظت ترانسفورماتور می تواند با در نظر گرفتن ملاحضات اقتصادی انجام شود. مهم ترین عامل تهدید کننده سیستم های قدرت، خطاهای اتصال کوتاه می باشند که با بروز خطا، جریان بزرگی در این سیستم ها جاری می شود و باعث شدیدترین آسیب ها و تغیراتی ناگهانی می گردد. در چنین شرایطی لازم است سیستم قدرت همواره بهترین حفاظت ها را در برابر خطاها داشته باشد و جهت برطرف کردن آن ها، با تشخیص صحیح و کارآمد و با سرعت پاسخگویی سریع و انتخابگری و تفاوت گذاری و قابلیت اطمینان بالا، به بهترین نحوه ممکن باعث حذف خطا گردند. در این مقاله مدل اولیه ترانسفورماتور و آزمون اتصال کوتاه خطاهای داخلی ترانسفورماتور جهت محاسبات واقعی حفاظت دیفرانسیل در نرم افزار MATLAB شبیه سازی شده است و اساس کار رله دیفرانسیل بیان گردیده است که در پایان، نتایج ارزنده ای حاصل شده است.
"مدرنیزه کردن سیستم با جایگزینی رکوردرهای بدون کاغذ (Paperless Recorder) ابزاردقیقی، جهت افزایش قابلیت اطمینان شبکه" در سومین کنفرانس بین المللی در مهندسی برق، الکترونیک و کامپیوتر (1395)

امروزه نمایشگر ها در صنعت، از اجزای مهم یک سیستم کنترل و ابزاردقیق به شمار می آیند و در واقع می توانگفت که این اجزاء کاربردی، چشم بهره بردار محسوب می گردند که نباید هیچ گونه خطایی در آن مشاهده گردد. حال باتوجه به این که نشاندهنده های قدیمی دارای سیگنال آنالوگ می باشند و در شرایط محیطی، بیشترین خرابی ها را دارندوهمچنین با پیشرفت تکنولوژی دیگر در صنعت، حرفی برای گفتن ندارند، مدرنیزه کردن سیستم با استفاده از رکوردرهایبدون کاغذ (Paperless Recorder) که سیگنال دیجیتال در آن ها به کار رفته، باعث افزایش قابلیت اطمینان شبکهشده است. پس از اتمام این پژوهش نتایج ارزنده ای بدست آمد. رکوردر بدون کاغذ به صورت خودکار، وضعیت برخی ازپارامترهای موجود را در خود ثبت و ذخیره سازی نموده و از سوی دیگر به صورت همزمان عمل ثبت نمودن چندینپارامتر را نیز انجام داده که در صورت بروز خطا در سیستم و جهت مشاهده خطا بعد از آن به راحتی پس از مراجعه به اینرکوردر، گراف ها و مقادیر ثبت شده بازیابی شده و گزارشات به صورت کتبی و با تقریب بسیار بالا قابل قرائت می باشند.
"تزریق روغن گلیسیرین جهت جلوگیری از انحراف عقربه گیج های فشار ابزاردقیق در محیط های پرارتعاش" در اولین کنفرانس ملی رویکردهای نو در مهندسی برق و کامپیوتر (1395)

مهمترین بخش مهندسی صنعت جهان اعم از نیروگاه، شرکت نفت، صنایع پتروشیمی، صنایع فولاد و ... را واحد کنترل ابزاردقیق بر عهده دارد که کنترل پروسه های مختلف، نیازمند ادوات ابزاردقیق می باشند تا بتوان فرآیندها را تحت کنترل در آورد، به گونه ای که واژه کنترل و ابزاردقیق معنی پیدا می کند. از جمله مهمترین کمیت های مورد اندازه گیری در واحد های صنعتی، کمیت فشار می باشد که نیازمند تجهیزاتی است که با توجه به شرایط محیطی و استانداردهای مربوطه بتوانند فشار سیستم را به درستی و بدون خطا اعلام کنند و به آن عمل نمایند. محیطهای پر ارتعاش همیشه باعث انحراف عقربه گیج های فشار (گیج فشار کنتاکدار و ساده) می گردید و مقدار کاذب نشان می داد و حتی ممکن بود سیگنال ممنوعیت استارت تجهیزی بفرستد و همچنین الکتروموتوری از مدار خارج گردد که وضعیت بحرانی را ایجاد می کرد. در چنین شرایطی تزریق روغن گلیسیرین در گیج های فشار ابزاردقیق در محیط های پر ارتعاش جهت قابلیت اطمینان سیستم انجام پذیرفت که پس از اتمام این پژوهش نتایج ارزنده ای بدست آمد که با توجه به ویبره شدید و حرارت بالا و شرایط نامساعد محیط، عقربه فشارسنج ثابت باقی ماند و مشکلات برطرف گردید.
"افزایش قابلیت اطمینان سیستم با طراحی و نصب ترانسمیتر SAPFIR-22M ابزاردقیقی، جهت اندازه گیری سطح مخازن در صنایع مختلف" در کنفرانس بین المللی مهندسی برق (1395)
سایر نویسندگان: عبدالرضا حاجی پور
امروزه اندازه گیری سطح مخازن در صنعت، جهت جلوگیری از سر ریز شدن و کنترل ارتفاع مایعات بسیار حائز اهمیت می باشد، از جمله در نیروگاه ها، شرکت نفت، پتروشیمی، صنایع فولاد و... توسط تجهیزات ابزاردقیق این امر مهم، صورت می گیرد. در صنایع مختلف با توجه به این که بسیاری از سطح سنج های قدیمی نصب شده بر روی مخازن و سایر قسمت ها از نوع سطح سنج های خازنی بوده و نسبت به دمای محیط و گرما بسیار حساس می باشند و مدارات الکترونیکی آن ها آسیب پذیری بالایی دارند و همچنین خرابی زیادی به دنبال داشته اند، در چنین شرایطی طراحی و نصب سطح سنج ترانسمیتر SAPFIR-22M ابزاردقیقی، که بر اساس قوانین هیدرواستاتیکی سطح مخازن را اندازه می گیرند، جهت قابلیت اطمینان سیستم انجام پذیرفت که پس از اتمام این پژوهش نتایج ارزنده ای بدست آمد. در این شرایط ، اندازه گیری صحیح و مداوم و دقیق تر و مقادیر نشان دهنده ثابت، گردید و از این رو کنترل اتومات سطح مذکور به درستی انجام شد.
"اندازه گیری سطح مخازن صنعتی با استفاده از ترانسمیتر راداری ابزاردقیقی در محیط های خطرناک" در دومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق (1396)
سایر نویسندگان: مریم قدسی
در کلیه صنایع مختلف، اندازه گیری سطح مواد اعم از مایع، جامد، گاز فوق العاده حایز اهمیت است و همواره با توجه به اهداف بهره برداری صنعت مذکور، باید دقیق و بدون هیچ گونه اشتباهی مقادیر نشان داده شوند و حتی عمل کنترل فرآیند بر مبنای این دستگاه ها انجام می شود. امروزه با توجه به این که تجهیزات اندازه گیری رو به گسترش هستند و روز به روز این تکنولوژی در مسیر پیشرفت قرار گرفته است و دستگاه های قدیمی دیگر پاسخگوی سیستم های مدرن و جدید را نمی دهند و نظر به این که هر تجهیز اندازه گیری، دارای طول عمر محدودی می باشد و فرسودگی قطعات به مرور زمان حاصل می گردد، لذا در این شرایط حساس برای اندازه گیری سطح مخازن از ترانسمیتر راداری ابزار دقیق استفاده شد که بعد از نصب و راه اندازی تمام مقادیر به درستی و با بالاترین ضریب اطمینان به کارگیری گردید و از آنالوگ به سیستم دیجیتال تغییر کاربری داده و از جمله منحصر به فرد بودن این تجهیز اندازه گیری، استفاده این سطح سنج در صنایع خطرناک می باشد.
"بکارگیری سیستم کاندیشن مانیتورینگ (VIDAS) ابزاردقیقی در صنایع مختلف، جهت تشخیص خطاها و آنالیز ارتعاشات" در پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کابردی در مهندسی برق مکانیک و مکاترونیک (1397)

در سال های اخیر با توجه به گران قیمت بودن تجهیزات صنعتی و حفاظت آن ها، پیشرفت های زیادی در زمینه سیستم های مانیتورینگ جهت تجزیه و تحلیل ارتعاشات ماشین های دوار صورت گرفته است. تشخیص خطا و عیب یابی و پیشگیری از خطاهای احتمالی باعث بکارگیری سیستم های کاندیشن مانیتورینگ ابزاردقیقی پیشرفته، شده است که نتایج بدست آمده نشاندهنده افزایش قابلیت اطمینان سیستم و کاهش خطاها و تشخیص سریع خطا و همچنین آنالیز ارتعاشات و افزایش دقت سنسورهای اندازه گیری در جهت کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری بوده است. در واقع با استفاده از این سیستم کاربردی و مدرن، نقش ارزنده و حیاتی سیستم های ابزاردقیق در کلیه صنایع مختلف نسبت به گذشته، برجسته تر شده است.
"طراحی، ساخت و نصب باک نوسان گیر ترانسمیتر ابزاردقیق به منظورکنترل اتوماتیک خلاء کوره نیروگاه رامین" در پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق و مکاترونیک ایران (1398)
سایر نویسندگان: عبدالرضا حاجی پور
امروزه پایش و مانیتورینگ تجهیزات مهم صنعتی توسط ابزاردقیق و ترانسمیترها، امری بسیار مهم تلقی می شود و در کلیه صنایع مختلف مانند برق، شرکت نفت، پتروشیمی، صنایع فولاد و غیره بسیار حائز اهمیت می باشد. با توجه به اینکه کوره هر واحد نیروگاه، یکی از مهم ترین عوامل موثر در چرخه تولید برق می باشد و دوده های ناشی از فرآیند احتراق سوخت پس از پایش و فیلترینگ توسط سیستم تخلیه دود )ID-FAN( از طریق دودکش های نیروگاه خارج می شوند، لذا اندازه گیری پارامتر خلا کوره، فوق العاده حساس می باشد در واقع شرایط خلاء ایده آل، شامل محیطی بدون هیچ نوع بخار، ذره، گاز و یا مواد دیگر ( فشاری کمتر از فشار اتمسفر) بوده و همچنین ترانسمیتر خلا، رنج اندازه گیری بسیار کوچکی دارد، تا جایی که سیستم کنترل نمی توانست پاسخگوی نوسانات شدید و تغییرات سریع خلا باشد و با مشکلات زیادی مواجه بود و به صورت دستی توسط اپراتورهای بهره برداری کنترل می شد که این امر ریسک پذیری بالایی داشت. در این شرایط حساس طراحی، ساخت و نصب باک نوسان گیر ترانسمیتر ابزاردقیق خلاء کوره واحد 315 مگاواتی شماره 6 نیروگاه رامین، انجام شد. در نهایت با اتومات کردن وضعیت رگولاتور خلا کوره و کنترل صحیح و دقیق آن به بهترین نحو ممکن تائید شد که این پژوهش اثرات مطلوبی به منظور بهبود عملکرد و پایداری واحد تولیدی و همچنین صیانت از محیط زیست داشت.
"طراحی، ساخت و نصب ترانسمیتر هیدرواستاتیکی توسعه یافته ابزار دقیق، جهت اندازه گیری سطح مخازن سیسترن اسید و آمونیاک (مطالعه موردی نیروگاه رامین)" در دومین کنفرانس پژوهش های کاربردی در مهندسی برق (1400)
سایر نویسندگان: محمد علی خلفی، مریم شیشه بر
در کلیه محیط های صنعتی، اندازه گیری سطح مواد شیمیایی اعم از اسید و آمونیاک فوق العاده حائز اهمیت است و همواره با توجه به ساخت انواع مخازن منحصر به فرد مواد شیمیایی و نصب سطح سنج هایی که توانایی پاسخ گویی به این نوع شرایط خاص را دارند، بسیار احساس می شود، همچنین از سویی دیگر با گذشت زمان، جهت تغییر ترانسمیترهای فرسوده قدیمی و عدم عملکرد صحیح، امکان سوراخ نمودن این نوع مخازن وجود نداشته و موجب انفجار و آتش سوزی می شوند. در این شرایط حساس، طراحی، ساخت و نصب ترانسمیتر هیدرواستاتیکی توسعه یافته ابزار دقیق، جهت اندازه گیری سطح مخازن سیسترن انجام شد و جهت تایید و اعتبار سنجی، نتایج این پژوهش با دو نمونه ترانسمیتر آلتراسونیک و راداری مقایسه گردید که حاکی از اثربخشی و دقت و صحت نصب این نوع ترانسمیتر می باشد.
"ارسال اطلاعات نیروگاه ها با استفاده از مدلاسیون کلیدزنی تغییر فرکانس (FSK) به مراکز دیسپاچینگ، توسط RTU" در اولین کنفرانس ملی تحول دیجیتال و سیستم های هوشمند (1400)

نیروگاه ها همواره در فواصل دور نسبت به یکدیگر قرار دارند و عملیات نظارت و جمع آوری و انتقال اطلاعات به مراکز دیسپاچینگ بهخصوص در شبکه ه ای هوشمند، امری چالش برانگیز می باشد. در صورت دریافت اطلاعات از این مراکز و رویت پذیری آن ها، کاهش تعمیرو نگهداری، بهره برداری مطمین و کاهش سایر هزینه ها حاصل می گردد. سیستم کنترل نظارت و جمع آوری اطلاعات (SCADA) برا ینظارت و کنترل نیروگاه ها و پست های برق معمولا از لحاظ جغرافیایی گسترده بوده، لذا با نصب واحدهای پایان ه راه دور (RTU) با زیرساختهای ارتباطی امن و مناسب بر روی شبکه PLC ، جمع آوری اطلاعات را در زمان واقعی از تمام نیروگاه های سراسر کشور گرفته و درسریعترین زمان ممکن به دیسپاچینگ ملی ارسال می نمایند. در این مقاله یک نمونه واقعی سیستم مورد مطالعه به صورت کامل معرفیشده و نحوه ارسال اطلاعات نیروگاه ها با استفاده از مدلاسیون کلیدزنی تغییر فرکانس (FSK) به مراکز دیسپاچینگ، توسط واحد پایانهراه دور (RTU) در بستر سیستم های SCADA ابزاردقیق، در نرم افزار MATLAB شبیه سازی شده که نتایج بدست آمده، حاکی ازعملکرد مطلوب سیستم مدولاسیون و دمدولاسیون داده ها و دریافت اطلاعات به صورت صحیح می باشد.
"بکارگیری الگوریتم سیاه چاله برای هماهنگی بهینه رله های اضافه جریان در سیستم های قدرت" در اولین کنفرانس بین المللی یافته های پژوهشی در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک (1400)

حفاظت سیستم های قدرت یکی از موضوعات مهم در عملکرد صنایع مختلف محسوب می گردد. تنظیم و هماهنگی دقیق رله های اضافه جریان نیز از عوامل موثر بر امنیت و قابلیت اطمینان شبکه های قدرت می باشد. در این مقاله، یک الگوریتم بهینه سازی فرا ابتکاری با الهام از پدیده سیاه چاله که برای هماهنگی بهینه رله های اضافه جریان در شبکه استفاده می شود، پیشنهاد شده است. با در نظر گرفتن محدودیت های هماهنگی رله ها، تابع هدف، جمع بندی زمان کارکرد کل رله های اصلی برای جریان خطا نزدیک به هر رله بوده که باید کمترین مقدار را داشته باشد و به این منظور هر دو پارامتر تنظیم زمانی وجریانی برای منیمم کردن مجموع زمان عملکرد رله ها بهینه می شوند. این روش بر روی شبکه استاندارد سیستم توزیع شعاعی نمونه ۳۳ باسه IEEE تست شده و نتایج آن به وضوح، دقت و کارایی روش را نشان می دهد، همچنین برای تضمین بیشتر، نتایج حاصل با نتایج حاصل از الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات مقایسه گردیده است . نتایج شبیه سازی نشان داد که الگوریتم سیاه چاله سریع تر و دقیق تر از الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات است.
"بکارگیری دستگاه آنالایزر اکسیژن دود روش درجا مدلOxyme ۴۱۰ جهت کاهش اتلاف انرژی و افزایش راندمان تولید (مطالعه موردی نیروگاه رامین)" در اولین کنفرانس ملی پژوهش های نوآورانه در مهندسی برق و کامپیوتر (1401)
سایر نویسندگان: مریم شیشه بر، محمد علی خلفی
در سال های اخیر با توجه به گران قیمت بودن تجهیزات صنعتی از جمله آنالایزر اکسیژن متر دود و همچنین وابستگی به کشورهایپیشرفته، تلاش شده است جایگزینی ارزشمند و مناسب در راستای بکارگیری این تجهیزات که توسط شرکت های دانش بنیان با تکیه برتوانمندی داخلی تحقق یافته است، انجام گیرد و لذا آنالایزر پایش آنلاین اکسیژن در دود مبتنی بر سنسور زیرکونیوم اکسید، ساخته شده توسط شرکت مبین پویش صنعت پارس مدلOxyme۴۱۰ بر روی شاخهAبویلر واحد ۶ شرکت مدیریت تولید برق اهواز- نیروگاه رامین نصب و راه اندازی شد. در واقع با استفاده از این دستگاه ابزاردقیق پیشرفته و مدرن، کنترل اتوماتیک اکسیژن اضافی بویلر حاصل شده وکاهش آلایندگی های گازهای ناکس را بهمراه داشته و نتایج بدست آمده حاکی از کاهش اتلاف انرژی و افزایش راندمان تولید با بکارگیریاین تجهیز مهم و کاربردی بوده است.
"اندازه گیری فلوی گاز مصرفی با استفاده از روش اوریفیس پلیت در نیروگاه رامین اهواز" در فصلنامه دستاوردهای نوین در برق،کامپیوتر و فناوری، دوره: 2، شماره: 5 (1401)

مصرف گاز برای نیروگاه های حرارتی به دلیل صرفه اقتصادی، به لحاظ کاهش هزینه های بهره برداری و تعمیرات واحد های نیروگاهی، افزایش قابلیت اطمینان بهره برداری و کاهش تبعات زیست محیطی در اولویت قرار دارد. اندازه گیری و دانستن میزان دقیق مصرف گاز و محاسبه راندمان نیروگاه ها در این شرایط حساس، توسط انواع فلومترهای ابزاردقیق از اصلی ترین چالش ها محسوب می گردد. هدف اصلی این پژوهش تشریح کامل مراحل نصب و راه اندازی فلومترهای گاز مصرفی طبق استاندارد ISO-۵۱۶۷ واقع در شرکت مدیریت تولید برق اهواز- نیروگاه رامین و همچنین بررسی و مطالعه کارآیی آن ها، با استفاده از داده های واقعی بهره برداری می باشد که جهت اعتبار سنجی و اثربخشی، مقایسه ای بین نمونه فلومتر های اوریفیس پلیت گاز مصرفی واحدها با نمونه فلومتر های توربینی در ایستگاه تقلیل فشار CGS و ایستگاه گاز نیروگاه که از موارد پرکاربرد در صنایع مختلف می باشند، انجام شده است. نتایج نشان می دهد مقادیر فلومترهای اوریفیس پلیت دارای دقت و صحت بالاتر و همچنین خرابی کمتر بوده و هزینه های تعمیر و نگهداری دراین فلومترها، نسبت به نوع توربینی به شدت کمتر و نصب این روش آسان تر می باشد.
"بکارگیری لول گیج مغناطیسی ابزاردقیق جهت اندازه گیری سطح محلی مخازن صنعتی (مطالعه موردی نیروگاه رامین)" در فصلنامه دستاوردهای نوین در برق،کامپیوتر و فناوری، دوره: 2، شماره: 4 (1401)

اندازه گیری و مشاهده سطح محلی مخازن صنعتی همواره یکی از موضوعات مهم و حائز اهمیت در کلیه صنایع به شمار می رود تا جایی که در حوزه ابزاردقیق، روش های مختلفی استفاده می شود. از سویی دیگر با گذشت زمان، با توجه به فرسودگی سطح سنج های محلی قدیمی و طول عمر قطعات آن ها، همواره این دستگاه ها، با کاهش دقت اندازه گیری و همچنین افزایش خرابی و ناکارآمدی تجهیز مواجه می شوند. تمرکز این مقاله برروی اندازه گیری محلی سطح، نسبت به اندازه گیری متمرکز واقع در اتاق کنترل ها صورت گرفته است. نتایج نشان می دهد، علاوه بر قرائت محلی سطح مخازن توسط بهره برداران، امکان ارسال سیگنال و مانیتورینگ مقادیر در اتاق فرمان بدست آمده است. هم اکنون تعدادی از سطح سنج های مغناطیسی برروی مخازن روغن، هیترهای فشار قوی، دیراتور و بویلر در شرکت مدیریت تولید برق اهواز- نیروگاه رامین با موفقیت نصب و مورد بهره برداری قرار گرفته است. جهت تایید و اعتبار سنجی، نتایج این پژوهش با دو نمونه گیج اختلاف فشار و گیج فشار لوله بوردن مقایسه گردید. سادگی و سهولت نصب و قابلیت نمایش محلی با وضوح بالا و ارسال سیگنال الکتریکی به اتاق فرمان از ویژگی های اصلی لول گیج مغناطیسی محسوب می گردد.
"A Robust Controller Design for Load Frequency Control in Islanded Microgrid Clusters" در International Transactions on Electrical Energy Systems, vol. 2022, Article ID 4218067, 12 pages (1401)
سایر نویسندگان: Alireza Tavakoli, Amin Samanfar
In this paper, virtual inertia control (VIC) is suggested to increase the frequency stability in islanded microgrid (MG) clusters. The aim of the suggested control method is to improve damping characteristic of MG clusters including different distributed generations (DGs). The optimal/robust values of the VIC parameters are tuned by a μ-synthesis robust control method. The proposed robust/optimal VIC-based control method is confirmed by various scenarios. Computer simulation and hardware-in-the-loop (HIL) tests are used to show the effectiveness of the suggested method in increasing the damping of the power system. Clearly, different characteristics of the dynamic responses and the results show the practicality of the suggested robust VIC.
"Microgrid Stability Improvement Using a Deep Neural Network Controller Based VSG" در International Transactions on Electrical Energy Systems, vol. 2022, Article ID 7539173, 17 pages (1401)
سایر نویسندگان: Alireza Tavakoli, Amin Samanfar
In order to support the inertia of a microgrid, virtual synchronous generator control is a suitable control method. However, the use of the virtual synchronous generator control leads to unacceptable transient active power sharing, active power oscillations, and the inverter output power oscillation in the event of a disturbance. This study aims to propose a deep neural network controller which combines the features of a restricted Boltzmann machine and a multilayer neural network. To initialize a multilayer neural network in the unsupervised pretraining method, the restricted Boltzmann machine is applied as a very important part of the deep learning controller. The Lyapunov stability method is used to update the weight of the deep neural network controller. The proposed method performs power oscillation damping and frequency stabilization. The experimental and simulation results are presented to assess the usefulness of the suggested method in damping oscillations and frequency stabilization.
"بهبود پایداری خوشه های ریزشبکه ها با استفاده از کنترل اینرسی مجازی توسط روش سنتز میو" در مجله تحقیقات نوین درسیستم های قدرت هوشمند، دوره: 12، شماره: 3 (1402)
سایر نویسندگان: علی رضا توکلی، امین سامان فر
برای مقابله با چالش سطح نفوذ منابع انرژی تجدیدپذیر در برابر عدم قطعیت ها و به منظور توسعه حلقه کنترل فرکانس بار ثانویه، با هدف کاهش تاثیر اغتشاشات و تنظیم ضریب بهره مقاوم نسبت به عدم قطعیت ها، با استفاده از یک کنترل کننده اینرسی مجازی مبتنی بر کنترل مقاوم روش سنتز میو، جهت کمبود اینرسی در خوشه های ریزشبکه جزیره ای جریان متناوب انجام شده است. اثبات پایداری و عملکرد این روش بر اساس مقدار تکین ساختاریافته صورت می گیرد. نتایج آزمایشگاهی سخت افزار در حلقه توسط پردازشگر سیگنال های دیجیتا ل سریTMS۳۲۰F۲۸۱۲ و شبیه سازی در محیط نرم افزار MATLAB/SIMULINK عملکرد کنترل کننده پیشنهادی را برای توسعه کنترل فرکانس بار سنتی در مقایسه با کنترل اینرسی مجازی ارتقاء یافته و حالت بدون اینرسی، تحت اغتشاشات مختلف تایید می کند که به کارگیری کنترل کننده اینرسی مجازی مبتنی بر سنتز میو، باعث بهبود پایداری خوشه های ریزشبکه جزیره ای و میرایی نوسانات توان می شود و همچنین انحرافات فرکانسی را به میزان قابل توجهی، کاهش می دهد.
"افزایش بهره وری سیستم با تغییر ترانسمیتر روش خازنی به روش فشار هیدرواستاتیکی جهت اندازه گیری سطح مخازن (مطالعه موردی نیروگاه رامین)" در دوماهنامه نخبگان علوم و مهندسی، دوره: 9، شماره: 2 (1403)

سطح سنج های مخازن صنعتی که از تجهیزات اصلی ابزاردقیق محسوب می گردند همواره با گذشت زمان دچار فرسودگی و ناکارآمدی می شوند. روش های مختلفی برای افزایش دقت، پایداری مقادیر نشاندهنده و افزایش بهره وری سیستم در خصوص اندازه گیری سطح ارائه شده است که یکی از این روش ها، فشار هیدرواستاتیکی می باشد. هدف اصلی این پژوهش تشریح کامل مراحل نصب و راه اندازی ترانسمیتر فشار هیدرواستاتیکی واقع در شرکت مدیریت تولید برق اهواز- نیروگاه رامین و همچنین بررسی و مطالعه کارآیی آن ها، با استفاده از داده های واقعی بهره برداری می باشد که جهت تایید و اعتبار سنجی، نتایج این پژوهش با نمونه روش خازنی مقایسه گردید. افزایش دقت و صحت مقادیر، عدم وابستگی دمایی سنسور، کاهش خرابی و هزینه های کمتر، افزایش ایمنی سیستم و تجهیزات و مقاوم در تلاتم و بارگیری مخازن، سادگی و سهولت نصب و قابلیت نمایش با وضوح بالا از ویژگی های اصلی ترانسمیتر فشار هیدرواستاتیکی محسوب می گردد.

کتاب ها
تالیف کتاب جزوه مبانی ماشین های الکتریکی، انتشارات گروه الکترونیک و ابزاردقیق، آموزشکده شهید چمران- اهواز دانشگاه فنی و حرفه ای (1399)
تالیف کتاب جزوه کارگاه عمومی برق و ابزاردقیق قسمت اول، انتشارات گروه الکترونیک و ابزاردقیق، آموزشکده شهید چمران- اهواز دانشگاه فنی و حرفه ای (1399)
تالیف کتاب جزوه درسی کارگاه عمومی برق و ابزاردقیق قسمت دوم، انتشارات گروه الکترونیک و ابزاردقیق، آموزشکده شهید چمران- اهواز دانشگاه فنی و حرفه ای (1400)
تالیف کتاب جزوه درسی نقشه خوانی نیروگاه، انتشارات گروه الکترونیک و ابزاردقیق، آموزشکده شهید چمران- اهواز دانشگاه فنی و حرفه ای (1402)
تالیف کتاب جزوه درسی کنترل نیروگاه، انتشارات گروه الکترونیک و ابزاردقیق، آموزشکده شهید چمران- اهواز دانشگاه فنی و حرفه ای (1403)
تالیف کتاب جزوه درسی حفاظت و سیستم های کسب اطلاعات، انتشارات گروه الکترونیک و ابزاردقیق، آموزشکده شهید چمران- اهواز دانشگاه فنی و حرفه ای (1403)

مهارت ها
"کنترل و ابزاردقیق" در سطح پیشرفته

زبان های خارجه
"انگلیسی" در سطح پیشرفته

افتخارات
"کارگر بسیجی نمونه: سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان" (1389)
"کارگر نمونه: رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل نیروگاه رامین" (1390)
"کارگر بسیجی نمونه: سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان " (1393)
"پژوهشگر ممتاز: سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان" (1398)
"پژوهشگر برتر: مرکز مقاومت بسیج وزارت نیرو" (1399)

طرح های پژوهشی
طرح "تزریق روغن گلیسیرین جهت جلوگیری از انحراف عقربه فشارسنج ها" در اجرا و تایید شده در شرکت مدیریت تولید برق اهواز نیروگاه رامین (1401)
سایر همکاران: محمد رضا موری رستمی
طرح "تغییر طرح مبدلهای قدیمی با ترانسمیترهای یونیورسال (PR) " در اجرا و تایید شده در شرکت مدیریت تولید برق اهواز نیروگاه رامین (1401)
سایر همکاران: محمد رضا موری رستمی
طرح "تغییر طرح ترانسمیترهای هیدرواستاتیکی سطح سیسترن اسید و آمونیاک" در اجرا و تایید شده در شرکت مدیریت تولید برق اهواز نیروگاه رامین (1401)
سایر همکاران: مریم شیشه بر، محمد علی خلفی
طرح "تغییر روش استخراجی به روش درجا در آنالایزر " در اجرا و تایید شده در شرکت مدیریت تولید برق اهواز نیروگاه رامین (1401)
سایر همکاران: مریم شیشه بر، محمد علی خلفی

نرم افزار ها
نرم افزار "MATLAB" در سطح پیشرفته
نرم افزار "GAMS" در سطح متوسط

سوابق کاری
"کارشناس مهندسی و نظارت تجهیزات فشار قوی و ضعیف" در شرکت مدیریت تولید برق اهواز- نیروگاه رامین (1382 تاکنون)
"استاد دانشگاه" در دانشگاه فنی و حرفه ای استان خوزستان، آموزشکده پسران شماره 1 شهید چمران اهواز (1395 تاکنون)

توجه: اطلاعات روزمه افراد بر اساس اظهار خودشان است و مورد راستی آزمایی قرار نگرفته است.
اطلاعات عضویت

کد عضویت : ۱۶۳۲۲۷
تاریخ عضویت : ۱۴۰۳/۰۶/۰۶
آخرین فعالیت : ۱۴۰۳/۰۹/۰۵
تاریخ تولد : ۱۳۶۰
مطالب ارسال شده : ۱
تشکر های دریافت کرده : ۱
ارتباطات

پیام متنی : ارسال پیام
شماره تماس : پنهان
دوستان

هیچ دوستی اضافه نشده
بازدید کنندگان پروفایل

M.Amin.Behnam.M ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
63227