رزومه
تحصیلی
کارشناسی ارشد نفت - حفاری از دانشگاه تهران-مرکز با معدل 17.70 (1397 تا 1400)
پایان نامه ها
پایان نامه کارشناسی ارشد : "طراحی لوله جداری در پارس جنوبی، چالش ها و راهکارهای بهبود طراحی کنونی با رویکرد کاهش هزینه های جداری گذاری" (1400) در دانشگاه تهران-مرکز
اساتید راهنما: دکتر مهدی نظری صارم، اساتید مشاور: پرفسور محمد علی ریاحی، دکتر آرمین حسینیان
حفاری یک چاه از نقطه ابتدایی تا به سرانجام رسیدن آن، با هزینه های بسیار گزافی همراه شده است. از همین رو کنترل تمام پارامترهایی که در به حفاری ایمن یک چاه با حداقل هزینه دخیل شوند، بسیار حایز اهمیت است. فشار لایه ها و جنس آن ها، دو پارامتر بسیار حائز اهمیت است. لایه های با فشارهای بسیار متفاوت باید از یکدیگر تفکیک گردند و لایه هایی که پایداری اندکی دارند باید در اسرع وقت به طریقی پوشانده و پایدار گردند. از همین رو، پایداری دیواره چاه های نفت و گاز از مهم ترین دغدغه های شاغلین در صنعت حفاری می باشد.
از آنجا که لوله های جداری (و آستری) بخش قابل توجهی از هزینه های یک چاه را در بر میگیرند، بهینه سازی آن، به نحوی که با حداقل هزینه، یکپارچگی چاه را تامین کنند، امروزه به هنر مهندسین حفاری تبدیل شده است.
در گذشته ، طراحی لوله های جداری و آستری با ساده سازی های بسیار زیاد و بدون استفاده از نرم افزار، اغلب براساس تجربیات و با در نظر گرفتن حداکثر ضرایب مهندسی انجام میگردیده است که همین موضوع باعث ارائه طراحی هایی بسیار بالاتر از حد نیاز شده است.
در این پایان نامه، با در نظر گرفتن تجربیات گذشته در میدان گازی پارس جنوبی که یکی از بزرگترین میادین نفت و گاز دنیاست، طراحی لوله های جداری مورد بررسی مجدد قرار گرفته است و با بهره گیری از نرم افزار لندمارک (بخش Stress Check) طراحی جدید و بهینه ای برای هندسه چاه های میدان گازی پارس جنوبی ارائه گردیده است که نهایتا" منتج به کاهش هزینه های نهایی حفاری چاه ها می گردد. نتایج نهایی نشان دهنده کاهش بیش از 30 درصدی قیمت تمام شده لوله های جداری و آستری در هر چاه پارس جنوبی است.
سوابق کاری
"رییس بازرسی فنی ( واحد مهندسی و بازرسی فنی)" در شرکت حفاری استوان کیش (1398 تاکنون)
توجه: اطلاعات روزمه افراد بر اساس اظهار خودشان است و مورد راستی آزمایی قرار نگرفته است.