خبرگزاری میز نفت:
به کزارش میز نفت ، محمد رشیدی با بیان اینکه با اشاره به خلاءهای لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ در حوزه انرژی نسبت به بیتوجهی دولت به مسئله بهینهسازی انتقاد کرد و گفت: اینکه دولت بودجه واردات بنزین را کاهش داده شاید اتفاق قابلملاحظهای باشد و اینطور گمان شود که ارز کمتری از کشور خارج خواهد شد اما کاهش منابع واردات بدون در نظر گرفتن منابع بیشتر برای بهینهسازی انرژی، بیتردید به معنای هزینه از جیب مردم و اجرای سیاستهای قیمتی است، در حالی که مجلس در شرایط کنونی با افزایش قیمت به شدت مخالف است چراکه این مهم مستلزم اصلاح بسیاری از شرایط دیگر است چراکه افزایش قیمت بنزین میتواند آشفتگی اقتصادی بیشتری به کشور تحمیل کند.
کاهش واردات بنزین به شرط تقویت بهینهسازی است
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی به مفاد برنامه هفتم توسعه در حوزه بنزین به عنوان یک سند بالادستی اشاره کرد و افزود: اگرچه کاهش واردات بنزین در برنامه هفتم مورد تاکید قرار گرفته، اما این مهم به شرط تقویت بهینهسازی است چراکه در غیر این صورت دولت ناچار به افزایش قیمت خواهد شد در حالی که مجلس با این تصمیم مخالف است.
وی توضیح داد: بهینهسازی به معنای در نظر گرفتن بودجه ذخیره شده حاصل از کاهش واردات بنزین برای بازسازی تجهیزات در حوزه انرژی همچون نفت، گاز، بنزین و… است چراکه ما با پرتی قابلملاحظهای در مسیر تولید تا توزیع رو به رو هستیم، همچنین استانداردسازی بخاریها از دیگر مسائلی است که دولت باید مدنظر قرار دهد.
۹ میلیارد دلار پرتی انرژی در حوزه نفت و گاز/این رقم غیرقابل چشمپوشی است
رشیدی با یادآوری تذکر کمیسیون انرژی به وزیر نفت برای جدی گرفتن بهینهسازی، مطرح کرد: طبق گزارشهای ارائه شده نزدیک به ۹ میلیارد دلار پرتی انرژی در حوزه نفت و گاز داریم که حدود ۶۰۰ همت میشود که این رقم بسیار بالا و غیرقابل چشمپوشی است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با توجه به خلاءهای موجود در لایحه بودجه نمایندگان تلاش خود را برای جبران نواقص در کمیسیون تلفیق و صحن علنی خواهند کرد.
منبع : شفقنا
منبع:
خبرگزاری میز نفتاین خبر به صورت اتوماتیک جمع آوری شده است در صورتی که منافاتی با قوانین دارد لطفا از طریق صفحه تماس با ما گزارش دهید.